Jak správně značit potraviny?
Bezplatný seminář s Regionální potravinou
1. 4. 2020, Výstaviště Brno a.s., Pavilon E
Vážení výrobci potravin,
nevíte si rady, co všechno musí obsahovat etiketa Vašeho výrobku? Tápete v oblasti legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků? Rádi byste zkusili štěstí v 11. ročníku soutěže o značku Regionální potravina? Tak právě pro Vás je určen seminář na téma „Jak správně značit potraviny?“, který se koná v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.
Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2020, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců Ministerstva zemědělství, Státní veterinární správy a Státní zemědělské a potravinářské inspekce. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.
Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.
Závazné přihlášky na akci naleznete na www.foodnet.cz/rp (maximální kapacita míst je omezena). Kontaktní osoba je Ing. Adéla Svobodová, e-mail: svobodova@foodnet.cz.
SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ.