Regionální potravina Jihomoravského kraje na mezinárodní konferenci VFU Brno – Lenfeldovy a HÖklovy dny
Středa 17. 10. 2018, 10:00 – 16:00 hodin, VFU Brno
Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží
Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2018
Mezinárodní konference Lenfeldovy a Höklovy dny,
VFU Brno, 17. 10. 2018
V říjnu se uskuteční již závěrečná prezentace, ochutnávka a prodej oceněných výrobků soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje. Uskuteční se na akademické půdě Veterinární a farmaceutické univerzity Brno ve středu 17. října 2018 od 10:00 do 16:00 hodin.
Nejen pro účastníky konference, zaměstnance školy a studenty bude připravena ochutnávka, prezentace a prodej nejen výrobků oceněných značkou Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2018. V našem novém stánku můžete ochutnat to nejlepší z jižní Moravy: vynikající tlačenku pana Josefa Jůzy z Březiny u Tišnova, Klasickou vepřovku z Řeznictví a uzenářství Štulpovi s.r.o. z Lelekovic, kozí sýr zrající – přírodní od paní Markéty Palánové nebo Milunino kysané mléko Bio paní Ing. Barbory Filípek Spitzové. Rodinná pekárna Sokol s.r.o. ze Bzence Vám nabídne svoje pekařské výrobky včele s vítězem – dýňovým chlebem. Kategorii Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě zastoupí výrobek pana Ing. Marcela Malůška – Meruňkový džem výběrový (EXTRA) a za alkoholické a nealkoholické nápoje budeme nabízet oceněný Jablečný mošt odrůda Braeburn. Na stánku RP JMK představíme i specialitu firmy Chuť Moravy s.r.o., Svatojánské ořechy, k ochutnání budou i již dříve oceněný bylinný čaj firmy Sonnentor s.r.o. z Čejkovic, Tady roste radost, Kozí jogurtové mléko paní Evy Sedlákové ze Šošůvky a uzená paštiky Jana Bubly z Tuřan.
Vítězné výrobky můžete na stánku Regionální potraviny jihomoravského kraje ochutnat i zakoupit.
Přijďte a ochutnejte to nejlepší z jižní Moravy!