Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny živočišného původu (2018)
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny živočišného původu (2018) 21. 09. 2018 V pořadí již 4. příručka pro provozovatele potravinářských podniků, tentokrát se zaměřením na potraviny živočišného původu. Rok vydání: 2018 Tématické oblasti: Potravinářská výroba Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny živočišného původu (2018) (PDF, […]
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny živočišného původu (2018)
21. 09. 2018
V pořadí již 4. příručka pro provozovatele potravinářských podniků, tentokrát se zaměřením na potraviny živočišného původu.
Rok vydání: 2018
Tématické oblasti: Potravinářská výroba
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny živočišného původu (2018) (PDF, 3 MB)
Zařazeno v Potravinářství, Zemědělství, Zemědělství, Živočišná výroba, Zpracovatelský sektor