KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Konference Potraviny, zdraví a výživa

13/04/18
Kateřina Patočková

Bílkoviny

Konference: Potraviny, zdraví a výživa. Podtitul: Bílkoviny

Společnost pro výživu
ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze
pod záštitou Úřadu pro potraviny MZe ČR
a
České technologické platformy pro potraviny

Pořádají konferenci: Potraviny, zdraví a výživa. Podtitul: Bílkoviny

Datum: 25. 4. 2018 (registrace 9:00-9:30)

Místo:  konferenční sál SVS ČR, Slezská 100/7, Praha 2

Moderátoři: MUDr. Petr Tláskal, CSc.; Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Pozvánka ke stažení

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.