Jak správně značit potraviny?
Seminář pro malé a střední producenty zemědělských a potravinářských výrobků.
SEMINÁŘ
JAK SPRÁVNĚ ZNAČIT POTRAVINY?
Potravinářská komora si Vás dovoluje pozvat na seminář Jak správně značit potraviny?
Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2018, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců SVS a SZPI v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.
Program: registrace
9.00 – 9.30 registrace
9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice o udělování značky Regionální potravina
11.00 – 11.15 přestávka
11.15 – 12.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismy kontroly
12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismy kontroly
12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
13.00 – 13.45 oběd
Bližší informace včetně termínu, místa konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.
Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena).
VSTUPNÉ ZDARMA VČ. OBČERSTVENÍ