Mimořádný termín seminářů "Jak správně značit potraviny?"
4. 4. 2018, Brno, mimořádný termín,seminář pro malé a střední producenty potravin
MIMOŘÁDNÝ SEMINÁŘ
JAK SPRÁVNĚ ZNAČIT POTRAVINY?
4. 4. 2018, Brno
Potravinářská komora si Vás dovoluje pozvat na seminář Jak správně značit potraviny?
Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2018, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců SVS a SZPI v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.
Program: registrace
9.00 – 9.30 registrace
9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice o udělování značky Regionální potravina
11.00 – 11.15 přestávka
11.15 – 12.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismy kontroly
12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismy kontroly
12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
13.00 – 13.45 oběd
Bližší informace včetně termínu, místa konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.
Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena).
VSTUPNÉ ZDARMA VČ. OBČERSTVENÍ