Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě
Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě Rok vydání: 2017 Tématické oblasti: Ochrana přírody a krajiny, obnovitelné zdroje energie, Potravinářská výroba Vydavatel Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě (PDF, 12 MB) zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »
Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě
Rok vydání: 2017
Tématické oblasti: Ochrana přírody a krajiny, obnovitelné zdroje energie, Potravinářská výroba
Vydavatel Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin
Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě (PDF, 12 MB)
Zařazeno v Zemědělství