Regionální potravina Jihomoravského kraje na VFU Brno – 46. ročník mezinárodní konference o hygieně a bezpečnosti potravin – Lenfeldovy a Höklovy dny
Středa 19. října 2016, aula VFU, Palackého tř.1/3, Brno, 9:00 – 12:00 hodin
Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží
Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016
Lenfeldovy a Höklovy dny, VFU Brno
19. 10. 2016
Zveme všechny zájemce o kvalitní, čerstvé, regionální výrobky na poslední prezentaci, ochutnávku a prodej nejen vítězných výrobků potravinářských soutěží Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016. V aule Veterinární a farmaceutické univerzity Brno bude připraveno to nejlepší z jižní Moravy: Špek Hakalíka od výrobce Miroslava Hakaly z Lanžhota, Moravskou pečínku od firmy PATRIA Kobylí a.s., z mléčných výrobků představíme Čerstvý sýr letní směs paní Lenky Klíčové ze Znojma, Dýňový olej lisovaný zastudena pana Radka Bartoše z Lanžhota a skvělý vinný mošt Pálava paní Magdalény Válkové. Z pekařských výrobků ochutnáte Drnovské koláčky, které peče paní Lenka Haitová z Drnovic, dále vám představíme voňavý Jahodový extra džem paní Jany Kučerové z Brna.
Přijďte a ochutnejte to nejlepší z jižní Moravy!
Zařazeno v Regionální potravina 2016