KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

TECHAGRO 2016 – Praktické informace před návštěvou brněnského výstaviště

01/04/16

Praktické informace před návštěvou brněnského výstaviště Od 3. dubna do 7. dubna proběhne v České republice na výstavišti v Brně komplex veletrhů v čele s veletrhem zemědělské techniky TECHAGRO. Tento celek patří mezi tři největší svého druhu v Evropě a jeho návštěva je dobrou příležitostí nejen ke zmapování novinek v zemědělské a lesnické technice, ale […]

Praktické informace před návštěvou brněnského výstaviště

Od 3. dubna do 7. dubna proběhne v České republice na výstavišti v Brně komplex veletrhů v čele s veletrhem zemědělské techniky TECHAGRO. Tento celek patří mezi tři největší svého druhu v Evropě a jeho návštěva je dobrou příležitostí nejen ke zmapování novinek v zemědělské a lesnické technice, ale i k setkání zemědělců, lesníků a myslivců.

Veškeré podrobné informace o tom, co bude možné na brněnském výstavišti spatřit, najdete na jednotlivých stránkách veletrhů, které jsou uvedeny prolinky v menu na pravé straně. Tento e-letter je určen spíše těm, kteří jedou do Brna poprvé anebo po dlouhé době.

Zemědělské veletrhy TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA a BIOMASA mají otvírací dobu všechny dny stejnou, tedy od 9:00 do 18:00. Žádný ze dnů není vyhrazen pro novináře či odborníky, všichni mohou přijít tehdy, kdy se jim to hodí.

Otevřeny budou všechny vstupy na brněnské výstaviště, tedy:
» Hlavní vstup (u zastávky tramvaje číslo 1- Výstaviště, Hlavní vstup)
» Vchod G2 (u zastávky tramvaje číslo 1 – Výstaviště, Vstup G2)
» Pavilon P (u zastávky autobusu 44 a 84 Riviéra)
» Pavilon E (u brány č. 4 brněnského výstaviště)

U každého vstupu bude k dispozici tištěný Průvodce návštěvníka s mapkou výstaviště, umístěním jednotlivých oborů a doprovodným programem, pro Vaši snazší orientaci. V případě, že přijedete vlakem, od hlavního vlakového nádraží jede tramvaj číslo 1 směr Bystrc. Od autobusového nádraží pak jede okružní autobusová linka 84.

Vstupné

Vstupné je 100 Kč po registraci na webu a platbě online – výhodou je to, že s vytištěným potvrzením, které obsahuje čárový kód, můžete projít turnikety rovnou do areálu.

Vstupné na místě je 170 Kč, rodinné vstupné (dva dospělí a dvě až čtyři děti) 400 Kč. Děti do šesti let mají vstupné zdarma, od šesti do patnácti let spolu s držiteli průkazu ZTP a ZTP/P a seniory od 60 let mají vstup za 130 Kč. Autobusové zájezdy a školní skupiny v počtu nejméně 15 osob mají vstup za 80 Kč, poslední den veletrhu (7. dubna) vstup zdarma.

Průvodce TECHAGRO! na Google Play i AppStore

Stáhněte si aplikaci do mobilních telefonů Průvodce TECHAGRO! Najdete ji na Google Play i AppStore. Aplikace obsahuje všechny důležité informace, seznamy vystavovatelů a jejich umístění, doprovodné programy, zkrátka vše, co vám ulehčí orientaci v areálu výstaviště.

Kontakt:
Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 405/1, 603 00 Brno
Radovana Pastrňáková
Manažer PR a reklamy
tel.: +420-541 152 611
fax: +420-541 152 889
rpastrnakova@bvv.cz
http://www.bvv.cz/techagro

Celá informace ke stažení

Zařazeno v Akce v regionu