V Královéhradeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina 2017
19. června 2017 bylo oceněno 8 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi z Královéhradeckého kraje v soutěži Regionální potravina 2017
V Královéhradeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina 2017
Hradec Králové, 19. června 2017 – Celkem 8 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi z Královéhradeckého kraje ocenila odborná komise soutěže Regionální potravina 2017. O tuto značku, která je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházelo 136 produktů od 36 výrobců. O logo se soutěžil o v devíti kategoriích, nejsilnější zastoupení mělo 22 výrobků z kategorií Masné výrobky tepelně opracované a Alkoholické a nealkoholické nápoje.
Zařazeno v Akce a semináře, Potravinářství