Seminář: Význam a prezentace regionálních potravin
Seminář: Význam a prezentace regionálních potravin Vás zvou na seminář Význam a prezentace regionálních potravin Seminář se bude konat dne: 9. června 2010 Místo konání: Kotlářská 53, 602 00 Brno, zasedací místnost SZIF Brno č. 01, přízemí Program: 10.00 – 11.30 Potravinářská výroba – prvovýroba – zpracování – prodej, s důrazem na domácí produkci […]
Seminář: Význam a prezentace regionálních potravin
Vás zvou na seminář
Význam a prezentace regionálních potravin
Seminář se bude konat dne: 9. června 2010
Místo konání:
Kotlářská 53, 602 00 Brno, zasedací místnost SZIF Brno č. 01, přízemí
Program:
10.00 – 11.30
Potravinářská výroba – prvovýroba – zpracování – prodej, s důrazem na domácí produkci
Ing. Dana Večeřová, Potravinářská komora ČR
11.30 – 13.00
Obchod a propagace v zemědělství a potravinářské výrobě
Ing. Petra Škopová, MBA obchodní ředitelka Renomia Agro
13.00- 14.30
Organizace krajské soutěže „Zlatá Chuť jižní Moravy“ o regionální zemědělské výrobky a potraviny
Ing. Václav Hlaváček, CSc., předseda představenstva
Ing. Jaromír Musil, Ph. D., ředitel
14.30 – 16.00
Praktické zkušenosti vítěze soutěže
Eva Huková, Gronka – Prodej, spol.s.r.o., Rozsíčka 51, Olešnice
Václav Labský, nám. Svobody 10, Brno
Miroslav Mašek, Pražákova 30, Brno
Ing. Panajotis Margaritopulos,Včelpo, spol.s.r.o, Obora 108, Skalice nad Svitavou
Občerstvení zajištěno
Kontaktní osoba: RAK-KIS Ing. Jaromír Musil, Ph.D., ředitel,
mobil: 607 612 772, 549 216 864
Vstup zdarma
Zařazeno v Akce v regionu