Startuje jubilejní 20. ročník potravinářské soutěže ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2025
Regionální agrární komora Jihomoravského kraje vyhlašuje dne 18. března 20. ročník soutěže ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2025 a
Chuť jižní Moravy 2025.
Záštitu a organizační spolupráci převzala skupina čtyř významných jihomoravských institucí
– Jihomoravský kraj (dále JmK), Mendelova univerzita v Brně (dále MENDELU), VETUNI a
Regionální agrární komora Jihomoravského kraje (dále RAK JmK).
O toto ocenění se mohou ucházet potravinářští výrobci z jižní Moravy se svým výrobkem.
Soutěží se v těchto kategoriích:
I. Pekařské výrobky
II. Cukrářské výrobky
III. Mléko a mléčné výrobky
IV. Maso a masné výrobky
– tepelně opracované
V. Maso a masné výrobky
– trvanlivé, včetně tepelně neopracovaných masných výrobků
VI. Ryby a rybí výrobky
VII. Ovoce a zelenina v syrovém i zpracované formě
VIII. Mražené výrobky
IX. Hotové výrobky – ostatní
X. Ostatní potravinářské výrobky (med, ocet, koření, léčivky…)
XI. Nealkoholické nápoje
XII. Alkoholické nápoje (kromě vína)
TERMÍN UZÁVĚRKY PŘIHLÁŠEK: 22. dubna 2025 do 12:00 hodin
Možnosti doručení přihlášek do soutěže:
- osobně na adresu: Regionální agrární komora Jihomoravského kraje
Kotlářská 53
602 00 Brno
- poštou na adresu: Regionální agrární komora Jihomoravského kraje, Kotlářská 53, 602 00 Brno
- emailem na adresu: rak@rakjm.cz
- datovou schránkou: 4a2afeb
PŘIPOMENUTÍ:
- počet soutěžních výrobků: do každé kategorie může každý výrobce přihlásit až 10 výrobků
- počet obsazených kategorií: každý soutěžící může soutěžit i ve více (až ve všech) kategoriích – podle svého výrobního zaměření
Důležité termíny, jako je předání vzorků, zasedání hodnotící komise a slavnostní předání ocenění budou soutěžícím oznámeny dodatečně.
Přílohy:
Zařazeno v Aktuality, Aktuality z regionu, Potravinářství