Slavnostní předání ocenění vítězům potravinářské soutěže ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2022 a Chuť jižní Moravy 2022
V první den veletrhu proběhlo na hlavním podiu slavnostní předávání ocenění výhercům potravinářské soutěže ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2022 a Chuť jižní Moravy 2022. V soutěži ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2022 bylo oceněno 12 výrobků a v soutěži Chuť jižní Moravy 2022 bylo oceněno 33 výrobců se 154 výrobky. Ocenění předávali: Ing. Josef Čech, ředitel […]
V první den veletrhu proběhlo na hlavním podiu slavnostní předávání ocenění výhercům potravinářské soutěže ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2022 a Chuť jižní Moravy 2022.
V soutěži ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2022 bylo oceněno 12 výrobků a v soutěži Chuť jižní Moravy 2022 bylo oceněno 33 výrobců se 154 výrobky.
Ocenění předávali:
- Ing. Josef Čech, ředitel odboru průřezových činností a zemědělských informací Ministerstva zemědělství
- Ing. Václav Říha, ředitel SZIF RO Brno
- Ing. Jan Zámečník, náměstek hejtmana Jihomoravského kraje
- doc. MVDr. Šárka Bursová, Ph.D., děkanka Fakulty veterinární hygieny a ekologie Veterinární univerzity Brno
- doc. Mgr. Pavlína Pelcová, Ph.D., proděkanka pro vzdělávací činnost a přijímací řízení Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně
- Ing. Václav Hlaváček, CSc., předseda představenstva Regionální agrární komory Jihomoravského kraje
Zařazeno v Akce, Akce v regionu, Aktuality, KIS JMK, Nezařazené, Potravinářství, Regionální potravina