Zpracování ovoce a zeleniny na farmě – praktická příručka
Účelem publikace je nastínit na základě zkušeností z praxe v hrubých obrysech požadavky, které jsou na zpracování ovoce a zeleniny kladeny.
Zpracování ovoce a zeleniny na farmě – praktická příručka
Zveřejňujeme brožuru na téma zpracování ovoce a zeleniny na farmě, jejíž přípravu a vydání podpořila Celostátní síť pro venkov (CSV).
Rok vydání: 2021
Cílová skupina: Široká zemědělská veřejnost
Vydal: Celostátní síť pro venkov, Státní zemědělský intervenční fond, RO Brno, Kotlářská 931/53, Brno
Účelem publikace je nastínit na základě zkušeností z praxe v hrubých obrysech požadavky, které jsou na zpracování ovoce a zeleniny kladeny, a jak, v jakých prostorech a za jakých podmínek lze zpracovatelskou činnost zahájit.
Brožura ke stažení
Zařazeno v Aktuality, Informační zdroje, odkazy, Zemědělství