KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Výroba kompostů a jejich využití

15/10/19
Kateřina Patočková

Seminář – 30. 10. 2019, 09:00 – 12:00

                                                                                                                   

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

 

ve spolupráci s

 

Regionální agrární komorou Jihomoravského kraje

 

Vás zvou na seminář

                                                                                                                                                                       

                                                    

Výroba kompostů a jejich využití,

 

který se koná

 

ve středu 30. října 2019 od 09:00 hodin do 12:00 hodin

 

Zasedací místnost SZIF, přízemí, budova Ministerstva zemědělství ČR

Kotlářská 53, 602 00 Brno

 

 

 

Garant akce:

Ing. Václav Hlaváček, CSc.

KIS Jmk a RAK Jmk – Kotlářská 53, 602 00 Brno

– viceprezident AK ČR

– předseda představenstva RAK Jmk

 

Přednášejí:

 

Ing. František Mátl

– konzultant

– konzultanti k jednotlivým bodům (zástupci firem a institucí zabývající se danou problematikou)

 

Ing. Jaromír Musil, Ph.D.

– ředitel KIS Jmk a RAK Jmk

 

 

Akce je podporována s finanční podporou dotačního titulu Ministerstva zemědělství ČR, 9.F.e. Regionální přenos informací.

„Osobní údaje uvedené v prezenční listině a v přihlašovacích dokumentech jsou potřebné pro účely stanovené zákonem č. 252/1997 Sb., o zemědělství, ve znění pozdějších předpisů, respektive Zásad, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací pro rok 2019 na základě § 1, § 2 a § 2d zákona č. 252/1997 Sb., o zemědělství, ve znění pozdějších předpisů.“


 

Organizační zabezpečení:  

Ing. Marcela Pokorná, OAK Blansko, tel.: 605 586 572,

Ing. Aleš Holas, OAK Brno-město a Brno-venkov, tel.: 602 513 467,

Kamila Průdková, OAK Břeclav, tel.: 728 714 561,

Ing. Milada Zimáková, OAK Hodonín, tel.: 606 790 787,

Ing. Monika Kalvasterová, OAK Vyškov, tel.: 604 206 302,

Jana Balmbergerová, AK Znojmo, tel.: 605 235 274,

Antonín Osička, OAK Břeclav, tel.: 724 062 190,

Ing. Radim Švarc, OAK Vyškov, tel.: 601 381 515,

Kateřina Patočková, RAK Jmk, tel.: 601 563 794,

Ing. Eva Chromečková, RAK Jmk, tel.: 725 035 960

 

 

 Program semináře

Program semináře:

 

  1. Zahájení
  2. Výroba kompostů a jejich využití
    1. Organická hmota v půdě
    2. Ekologicky rozložitelné vstupní suroviny
    3. Využití kalů a sedimentů
    4. Technologie k výrobě kompostů
    5. Využití kompostů
    6. Ekonomika výroby a používán 
  3. Diskuze
  4. Závěr

 

Hodina

Téma

Lektor – konzultant

08:30 – 09:00

Prezence účastníků

 

 

09:00

Zahájení semináře

Ing. Jaromír Musil, Ph.D.

09:00 – 11:30

Výroba kompostů a jejich využití

Ing. Jaromír Musil, Ph.D., konzultanti

11:30 – 12:00

Diskuze

Ing. Jaromír Musil, Ph.D.

12:00

Závěr

Ing. Jaromír Musil, Ph.D.

Organizátor si vyhrazuje právo na změnu v programu, pokud to bude z organizačních nebo technických důvodů nezbytné. 

Seminář je bezplatný. Z kapacitních důvodů je přiložena návratka. Vaši účast potvrdíme obratem.

Přihlášky zasílejte do 18. 10. 2019 do 12:00 hodin na e-mail kis@kisjm.cz.  

 

Pozvánka na seminář ke stažení zde.

Přihláška na seminář ke stažení zde.

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.