Regionální potravina Jihomoravského kraje na mezinárodní konferenci – Hygiena a technologie potravin, XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
středa 16. října 2019, 10:00 – 16:00 hodin, VFU Brno, Palackého tř. 1946/1, 612 42 Brno
Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží
Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2019
Mezinárodní konference – Hygiena a technologie potravin
XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny,
VFU Brno, 16. 10. 2019
Ve stánku Regionální potravina můžete ochutnat i nakoupit to nejlepší z jižní Moravy, výrobky oceněné značkou Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy: gothajský salám pana Josefa Jůzy z Březiny u Tišnova, Zrající kozí sýr Cabra al vino a kozí sýr zrající – přírodní od paní Markéty Palánové. Na stánku nabídneme i specialitu firmy Chuť Moravy s.r.o., Slaninádu. kategorii pekařských výrobků představí Rodinná pekárna Sokol s.r.o. ze Bzence – dýňový chléb. V kategorii Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě získalo ocenění Tuřanské kysané zelí ve slaném nálevu firmy AGRO Brno – Tuřany, a.s. a vítězem kategorie alkoholické a nealkoholické nápoje se stal Jablečný mošt Rubín firmy ZEAS Lysice, a.s. V nabídce bude i oceněný ovčí jogurt paní Michaly Zdrubecké z Rájce-Jestřebí.
Přijďte do stánku Regionální potravina a ochutnejte to nejlepší z jižní Moravy!