Devět výrobků s oceněním Regionální potravina Jihomoravského kraje v roce 2019
19. 6. 2019, Brno, hodnotitelská komise RP JMK
Výrobky s oceněním Regionální potravina Jihomoravského kraje v roce 2019
|
Kategorie: |
Výrobek a výrobce: |
1. |
Masné výrobky tepelně opracované |
Gothajský salám Josef Jůza |
2. |
Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy |
Slanináda Chuť Moravy s.r.o. |
3. |
Sýry včetně tvarohu |
Zrající kozí sýr Cabra al vino Markéta Palánová |
4. |
Mléčné výrobky ostatní |
Ovčí jogurt Michala Zdrubecká |
5. |
Pekařské výrobky včetně těstovin |
Chléb benešovský DOPES, s.r.o. |
6. |
Cukrářské výrobky včetně cukrovinek |
Větrník Jiří Grygar |
7. |
Alkoholické a nealkoholické nápoje |
Jablečný mošt Rubín ZEAS Lysice, a.s. |
8. |
Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě |
Tuřanské kysané zelí ve slaném nálevu AGRO Brno – Tuřany, a.s. |
9. |
Ostatní |
Pstruh uzený S.M.K., a.s. |