Regionální potravina Jihomoravského kraje na Národní výstavě hospodářských zvířat v Brně
pondělí 13. 5. 2019, Výstaviště Brno a.s., pavilon G1, stánek č. 40, prezentace s ochutnávkou, Regionální potravina Jihomoravského kraje
Prezentace potravin oceněných značkou Regionální potravina Jihomoravského kraje
13. 5. 2019
Národní výstava hospodářských zvířat, BVV, pavilon G1, stánek č. 40
Všechny milovníky kvalitních, čerstvých a hlavně regionálních potravin s dohledatelným producentem, výrobcem zveme na jejich ochutnávku do společné expozice Jihomoravského kraje a Regionální agrární komory Jihomoravského kraje v pavilonu G1 brněnského výstaviště. V pondělí 13. 5. 2019 zde na stánku Regionální potraviny budete moci ochutnat to nejlepší z jižní Moravy. Představí se Vám zejména potravinářské výrobky oceněné značkou Regionální potravina Jihomoravského kraje v roce 2018 a v roce 2017.
TLAČENKA |
Josef Jůza |
KLASICKÁ VEPŘOVKA |
Řeznictví a uzenářství Štulpovi s.r.o. |
Kozí sýr zrající – přírodní |
Markéta Palánová |
Milunino kysané mléko Bio |
Ing. Barbora Filípek Spitzová |
Dýňový chléb |
Rodinná pekárna Sokol s.r.o. |
Jablečný mošt – odrůda Braeburn |
FARMA U TŘÍ DUBŮ s.r.o. |
Meruňkový džem výběrový (EXTRA) |
Ing. Marcel Malůšek |
Svatojánské ořechy |
Chuť Moravy s.r.o. |
Farmářská slanina |
HADAČ a ZAPLETAL, s.r.o. |
Zelná pochoutka |
Pekařství Křižák s.r.o. |
Kozí sýr přírodní pařený |
Michala Zdrubecká |
Tady roste radost |
SONNENTOR s.r.o. |
Přesvědčte se sami o kvalitě potravin oceněných značkou Regionální potravina Jihomoravského kraje a přijďte je k nám ochutnat. Podáme Vám informace o prezentovaných potravinách a jejich výrobcích, informace o novém ročníku soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje a její metodice.