Ochrana spotřebitelů – bezpečnost potravin – Jak správně značit potraviny?
14. května 2019, úterý, BVV, Výstaviště 405/1, 603 00 Brno, BVV office centrum, seminář
Vás zvou na seminář
Ochrana spotřebitelů – bezpečnost potravin – Jak správně značit potraviny?
14. května 2019 od 09:00 hodin do 11:00 hodin
Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 405/1, 603 00 Brno,
Administrativní budova (BVV office centrum) – kinosál (místnost č. 102)
49.1885742N, 16.5859406E
Garanti akce:
Ing. Martin Štěpánek (Ministerstvo zemědělství ČR) – Těšnov 65/17, 110 00 PRAHA 1
Vedoucí oddělení potravinového práva a kvality potravin
MVDr. Jaroslav Salava (Státní veterinární správa) – Palackého třída 1309/174, 612 00 BRNO
Ředitel sekce KVS SVS pro Jihomoravský kraj
Ing. Vít Obenrauch (Státní zemědělská potravinářská inspekce) – Běhounská 10, 601 26 BRNO
Ředitel inspektorátu SZPI v Brně
Ing. Václav Hlaváček, CSc. (Krajské informační středisko Jmk a Regionální agrární komora Jmk) – Kotlářská 53, 602 00 BRNO
Viceprezident Agrární komory České republiky; Předseda představenstva RAK Jm kraje
Přednášející:
Ing. Jaromír Musil, Ph.D. (KIS Jmk a RAK Jmk)
MVDr. Jana Kozáková, Ph.D., MVDr. Josef Velecký (Státní veterinární správa – SVS)
Ing. Jiří Orner, Ing. Jiřina Grycová (Státní zemědělská potravinářská inspekce – SZPI)
Bude upřesněno (Ministerstvo zemědělství ČR, MZe)
POZVÁNKA ke stažení zde
PŘIHLÁŠKA ke stažení zde
Zařazeno v Regionální potravina 2019