Ochrana spotřebitelů (bezpečnost potravin)
Jak správně značit potraviny?
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje (KIS Jmk)
ve spolupráci s
Ministerstvem zemědělství České republiky (MZe ČR),
Krajskou veterinární správou pro Jihomoravský kraje (KVS),
Státní zemědělskou potravinářskou inspekcí (SZPI)
a
Regionální agrární komorou Jihomoravského kraje (RAK Jmk)
Vás zvou na seminář
Ochrana spotřebitelů (bezpečnost potravin)
"Jak správně značit potraviny?"
Termín konání: 14. května 2019; 9:00 – 11:00 hodin
Místo konání: Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 405/1, Brno, Administrativní budova (BVV office centrum) – kinosál (místnost č. 102)
Garanti akce:
- Ing. Martin Štěpánek (MZe ČR)
- MVDr. Jaroslav Salava (SVS-KVS)
- Ing. Vít Obenrauch (SZPI)
- Ing. Václav Hlaváček, Csc. (RAK Jmk)
Přednášející:
- Ing. Jaromír Musil, Ph.D.
- MVDr. Jana Kozáková, Ph.D., MVDr. Josef Velecký
- Ing. Jiří Orner, Ing. Jiřina Grycová
- a další
Program semináře:
- Zahájení semináře
- Legislativa, označování potravin, etikety
- Praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
- Diskuze
- Závěr
Přihláška ke stažení zde (word)