Participativní způsoby záruky kvality potravin
Participativní způsoby záruky kvality potravin 25. 05. 2018 Termín a místo konání: 14. června 2018 od 9:30 – 15:30 hod. na Toulcově dvoře v Praze (Kubatova 1, Praha 10). Obsahem semináře bude seznámení s participativní certifikací, která je dostupnou alternativou oficiální biocertifikace – jde o způsob certifikace, kdy se skupina zemědělců a/nebo zpracovatelů domluví se […]
Participativní způsoby záruky kvality potravin
25. 05. 2018
Termín a místo konání: 14. června 2018 od 9:30 – 15:30 hod. na Toulcově dvoře v Praze (Kubatova 1, Praha 10).
Obsahem semináře bude seznámení s participativní certifikací, která je dostupnou alternativou oficiální biocertifikace – jde o způsob certifikace, kdy se skupina zemědělců a/nebo zpracovatelů domluví se svými spotřebiteli a odběrateli na zásadách a pravidlech produkce kvalitních potravin v souladu s pravidly ekologického zemědělství. Více informací naleznete v přiložené pozvánce nebo na našich stránkách: https://www.lovime.bio/kalendar-akci/participativni-systemy-zaruky-kvality-potravin/
Na seminář se můžete přihlásit do 31.5. 2018 pomocí formuláře: https://goo.gl/forms/ApMcQMX7GCEBK4Sg2
Seminář pořádá PRO-BIO LIGA v rámci mezinárodního projektu EATingCRAFT, jehož cílem je vytvořit vzdělávací program o participativním způsobu certifikace kvality potravin, která se již používá v Evropě i ve světě a je známá pod zkratkou PGS (participatory guarantee system). Jedná se o dvouletý projekt spolufinancovaný evropským vzdělávacím programem Erasmus + a kromě České republiky jsou zapojeni partneři z dalších 5 zemí: Francie, Německa, Belgie, Maďarska, Řecka. Více informací o PGS v angličtině najdete zde nebo na našich stránkách www.lovime.bio.
Pozvánka ke stažení
Zařazeno v Akce a semináře, Potravinářství, Potravinářství