Welfare v chovu drůbeže a jeho vliv na bezpečnost a kvalitu produkce – 12.10.2017
WELFARE V CHOVU DRŮBEŽE A JEHO VLIV NA BEZPEČNOST A KVALITU PRODUKCE 12.10.2017 Cílem je seznámit účastníky s nejnovějšími trendy ve výživě drůbeže, výživářskými doporučeními, s přidáváním doplňků do krmných směsí a podestýlky na bázi přírodního původu, doporučeními při výběru technologie se zohledněním welfare, ale i motivovat, jak výrobu drůbeže zkvalitnit, zefektivnit výživu a zlepšit […]
WELFARE V CHOVU DRŮBEŽE A JEHO VLIV NA BEZPEČNOST A
KVALITU PRODUKCE 12.10.2017
Cílem je seznámit účastníky s nejnovějšími trendy ve výživě drůbeže, výživářskými doporučeními, s přidáváním doplňků do krmných směsí a podestýlky na bázi přírodního původu, doporučeními při výběru technologie se zohledněním welfare, ale i motivovat, jak výrobu drůbeže zkvalitnit, zefektivnit výživu a zlepšit zdravotní stav s výslednou produkcí kvalitního drůbežího masa a vajec.
Pozvánka ke stažení
Zařazeno v Akce v regionu, Aktuality z regionu, Živočišná výroba