KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Regionální potravina Jihomoravského kraje na konferenci VFU Brno – Lenfeldovy a Höklovy dny

09/10/17
Ing. Eva Chromečková

Středa 18. října 2017, Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  

Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží

Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017

Mezinárodní konference Lenfeldovy a Höklovy dny,

VFU Brno, 18. 10. 2017

V říjnu připravujeme již závěrečnou prezentaci, ochutnávku a prodej vítězných výrobků soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje. Uskuteční se na akademické půdě Veterinární a farmaceutické univerzity Brno ve středu 18. října 2017 od 10:00 do 16:00 hodin. 

Zveme všechny zájemce o kvalitní, čerstvé, regionální výrobky. Připravena pro ně bude ochutnávka, prezentace a prodej nejen vítězných výrobků potravinářských soutěží Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017. Můžete ochutnat to nejlepší z jižní Moravy: Farmářskou slaninu od firmy HADAČ a ZAPLETAL, s.r.o., Paštiku Pečínkovou od pana Fridricha z Němčiček, Kozí sýr pařený přírodní od paní Michaly Zdrubecké z Karolína, Kozí jogurtové mléko paní Evy Sedlákové ze Šošůvky, z pekařských výrobků to bude Zelná pochoutka od pekařství Křižák, s.r.o., nápoje zastoupí pivo Pacholek-polotmavý ležák 12 Vesnického pivovaru OHRADA z Vísek u Letovic a k ochutnání bude bylinný čaj firmy Sonnentor s.ro. z Čejkovic, Tady roste radost. 

Vítězné výrobky můžete na našem žlutém stánku ochutnat i zakoupit.

Přijďte a ochutnejte to nejlepší z jižní Moravy!