KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě

19/09/17
Kateřina Patočková

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě Rok vydání: 2017 Tématické oblasti: Ochrana přírody a krajiny, obnovitelné zdroje energie, Potravinářská výroba Vydavatel Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě (PDF, 12 MB) zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě

Rok vydání: 2017
Tématické oblasti: Ochrana přírody a krajiny, obnovitelné zdroje energie, Potravinářská výroba
Vydavatel Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě (PDF, 12 MB)

zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Zařazeno v Zemědělství

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.