KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

V Královéhradeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina 2017

23/06/17
Kateřina Patočková

19. června 2017 bylo oceněno 8 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi z Královéhradeckého kraje v soutěži Regionální potravina 2017

V Královéhradeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina 2017

Hradec Králové, 19. června 2017 – Celkem 8 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi z Královéhradeckého kraje ocenila odborná komise soutěže Regionální potravina 2017. O tuto značku, která je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházelo 136 produktů od 36 výrobců. O logo se soutěžil o v devíti kategoriích, nejsilnější zastoupení mělo 22 výrobků z kategorií Masné výrobky tepelně opracované a Alkoholické a nealkoholické nápoje.

Více informací

zdroj: Státní zemědělský intervenční fond »

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.