Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017
Potravinářské soutěže – přihláška, metodiky a zásady8. ročník Regionální potravina Jihomoravského kraje12. ročník ZLATÁ Chuť jižní Moravy
8. ročník – Regionální potravina Jihomoravského kraje 2017
12. ročník – ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017 a Chuť jižní Moravy 2017
V letošním roce se uskuteční jíž 8. ročník potravinářské soutěže o ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje a 12. ročník potravinářské soutěže o ocenění ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017 a Chuť jižní Moravy 2017.
Termín uzávěrky přihlášek do soutěže je
12. června 2017 do 12:00 hodin
Původním a trvalým posláním těchto soutěží je podpora malého a středního podnikání v regionech a zároveň snaha pomoci spotřebitelům v orientaci při vyhledávání kvalitních regionálních potravin a surovin s dohledatelným původem.
Regionální agrární komora Jihomoravského kraje je vyhlašovatelem a organizátorem těchto akcí v Jihomoravském kraji, kdy ve spolupráci s partnery – zejména s Ministerstvem zemědělství ČR a Státním zemědělským intervenčním fondem, Jihomoravským krajem, Mendelovou univerzitou v Brně, Veterinární a farmaceutickou univerzitou Brno, Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí, Státní veterinární správou, Agrární komorou ČR, Potravinářskou komorou ČR, Krajským informačním střediskem pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje, ale i dalšími jsou garanty úrovně, kvality, objektivity a dalších pozitivních kritérií celé akce.
Možnosti doručení přihlášek do soutěže:
- osobně nebo poštou na adresu:
Regionální agrární komora Jihomoravského kraje
Kotlářská 53
602 00 Brno
V zalepené obálce s označením: Soutěž Regionální potravina Jihomoravského kraje
- emailem na adresu: rak@rakjm.cz
- datovou schránkou: 4a2afeb
PŘIHLÁŠKA
METODIKA Regionální potravina JMK ke stažení
DŮLEŽITÉ TERMÍNY a INFORMACE RP JMK 2017 ke stažení
REGIONÁLNÍ PODMÍNKY ke stažení
ZÁSADY SOUTĚŽE ZLATÁ CHUŤ JIŽNÍ MORAVY 2017 ke stažení