Seminář Membránové procesy v potravinářství
Seminář Membránové procesy v potravinářství Datum: 12. 07. 2016 Potravinářská komora ČR Pořadatel: ČESKÁ MEMBRÁNOVÁ PLATFORMA a ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY Termín konání: 13. října 2016, registrace od 8:30 do 9:00 hodin Místo konání: Membránové inovační centrum – MemBrain, Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem Cena semináře včetně DPH 21%: 720 Kč, studenti 360 […]
Seminář Membránové procesy v potravinářství
Datum: 12. 07. 2016
Potravinářská komora ČR
Pořadatel: ČESKÁ MEMBRÁNOVÁ PLATFORMA a ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY
Termín konání: 13. října 2016, registrace od 8:30 do 9:00 hodin
Místo konání: Membránové inovační centrum – MemBrain, Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem
Cena semináře včetně DPH 21%: 720 Kč, studenti 360 Kč.
Platba: převodem na č. ú. 220288712/0300, jako variabilní symbol uvádějte číslo 20161013, jako specifický symbol uveďte vaše telefonní číslo uvedené v elektronické přihlášce (ve formátu 123456789).
Kontakt: jan.barton@czemp.cz, tel.: 725 103 963, gabrovska@foodnet.cz
Další informace na www.czemp.cz, www.ctpp.cz
Přihlašujte se do 6. října 2016
Závazná přihláška na seminář:
Zařazeno v Akce a semináře