Regionální potravina v Jihomoravském kraji v roce 2016ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016
Regionální potravina Jihomoravského kraje 2016 ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016 Informace: Na základě značného počtu dotazů Vás upozorňujeme, že v letošním ročníku potravinářské soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016 se mění počet listů přihlašovacích dokumentů z původních čtyř A, B, C, D na tři A, B, C, které nejsou […]
Regionální potravina Jihomoravského kraje 2016
ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016
Informace:
Na základě značného počtu dotazů Vás upozorňujeme, že v letošním ročníku potravinářské soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016 se mění počet listů přihlašovacích dokumentů z původních čtyř A, B, C, D na tři A, B, C, které nejsou shodné!!!
Prosím, vyplňujte tiskopisy z letošních (2016) podkladů:
Přihláška – Identifikační údaje – část A
Přihláška – Technická dokumentace výrobku – část B
Přihláška – Čestné prohlášení – část C
Připomínáme termín uzávěrky příjmu přihlášek ročníku 2016:
22. února 2016, ve 12:00 hodin
-
e-mailem
-
poštou
Regionální agrární komora Jihomoravského kraje (RAK Jmk)
Kotlářská 53
602 00 BRNO
-
osobně
Regionální agrární komora Jihomoravského kraje (RAK Jmk)
Kotlářská 53
602 00 BRNO
9. patro, dveře č. 904
Zařazeno v Regionální potravina 2016