KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Zveřejnění zpráv o vývoji nových výrobků z ryb/nových technologiích chovu ryb z projektů opatření 3.1. Společné činnosti, záměr b)

07/12/15
Kateřina Patočková

Zveřejnění zpráv o vývoji nových výrobků z ryb/nových technologiích chovu ryb z projektů opatření 3.1. Společné činnosti, záměr b) Zveřejnění zpráv o vývoji nových výrobků z ryb/nových technologiích chovu ryb z projektů opatření 3.1. Společné činnosti, záměr b), které byly přijímány v rámci 14. , 17. a 18. kola příjmu Žádostí o dotaci OP Rybářství […]

Zveřejnění zpráv o vývoji nových výrobků z ryb/nových technologiích chovu ryb z projektů opatření 3.1. Společné činnosti, záměr b)

Zveřejnění zpráv o vývoji nových výrobků z ryb/nových technologiích chovu ryb z projektů opatření 3.1. Společné činnosti, záměr b), které byly přijímány v rámci 14. , 17. a 18. kola příjmu Žádostí o dotaci OP Rybářství 2007. 

1.12.2015 – Řídící orgán OP Rybářství v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytnutí dotace na projekty opatření 3.1. Společné činnosti, záměr b) podpora spolupráce mezi vědeckými ústavy, odborným školstvím a hospodářskými subjekty v odvětví rybářství OP Rybářství 2007 – 2013, zveřejňuje zprávy o vývoji nových výrobků z ryb/nových technologiích chovu ryb jednotlivých projektů, na něž byla ve 14., 17. a 18. kole poskytnuta dotace. Čtrnácté kolo proběhlo ve dnech 2. – 15. 10. 2012, sedmnácté kolo ve dnech 18. – 24. 6. 2013 a osmnácté kolo proběhlo ve dnech 26. 11. – 2. 12. 2013.

Přílohy:

Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb (PDF, 4 MB)

Vývoj technologie uchování testikulárního spermatu štiky obecné (PDF, 1 MB)

Výrobky ze separovaného uzeného rybího masa (PDF, 5 MB)

Optimalizace a zavedení mimosezónního výtěru u candáta obecného v rámci jeho intenzivního chovu (PDF, 1 MB)

Prodloužení trvanlivosti separovaného masa ze sladkovodních ryb a využití pro vývoj nových výrobků (PDF, 1 MB)

Vyhodnocení ekonomické, ekologické a hospodářské účinnosti krmných směsí v chovu kapra (PDF, 2 MB)

Zvýšení výtěžnosti uzených ryb a rybích výrobků omezením ztrát vody v průběhu technologie výroby (PDF, 885 KB)

Optimalizace výživy juvenilních a starších kategorií candáta obecného trvale chovaného v RAS (PDF, 1 MB)

zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Zařazeno v Potravinářství

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.