Food forum 2014
Food forum 2014 Datum: 25.2.2014 14:30 – 16:30 Místo konání: Holiday Inn, Brno Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.) Ministerstvo zemědělství a Potravinářská komora České republiky pořádá dne 25. února 2014 od 14.30 do 16. 30 hodin, v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2014, v pořadí již 5. mezinárodní konferenci „FOOD FORUM 2014“ […]
Food forum 2014
Datum: 25.2.2014 14:30 – 16:30
Místo konání: Holiday Inn, Brno
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)
Ministerstvo zemědělství a Potravinářská komora České republiky pořádá dne 25. února 2014 od 14.30 do 16. 30 hodin, v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2014, v pořadí již 5. mezinárodní konferenci „FOOD FORUM 2014“ na téma „Kvalita a bezpečnost potravin na evropském trhu“
Konference se uskuteční v kongresovém sále brněnského hotelu Holiday Inn za účasti ministra zemědělství České republiky Mariana Jurečky a prezidenta Potravinářské komory České republiky Miroslava Tomana.
Mezi významnými účastníky konference FOOD FORUM bude ministr zemědělství a rozvoje venkova Polské republiky Stanisław Kalemba, Státní tajemník Ministerstva zemědělství a rozvoje venkova Slovenské republiky Štefan Adam, Zástupkyně státního tajemníka Ministerstva pro rozvoj venkova Maďarska paní Katalin Tóth, prezident Agrární komory České republiky Jan Veleba a představitelé Generálního ředitelství pro veřejné zdraví a ochranu spotřebitele Evropské komise (DG SANCO) a Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA).
Informace o konferenci získáte na e-mailu: olaf.deutsch@mze.cz
Závazné registrace (ve formě příjmení, jméno organizace) zasílejte do 24. 2. 2014 na e-mail: olaf.deutsch@mze.cz
Přílohy
Program CZ (PDF, 111 KB)
Program ENG (PDF, 110 KB)
Zařazeno v Akce v regionu, Aktuality z regionu, Ekonomika a politika, Potravinářství