KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Zpracování mléka – výroba sýrů

05/11/10

Jedná se o sérii čtyř praktických kurzů výroby sýrů.

Zpracování mléka – výroba sýrů

Hlavním lektorem bude ing. Mrázek – učitel výroby sýrů na potravinářské škole
Na každém kurzu bude vyráběn jiný druh sýra
V průběhu kurzů bude probrána i problematika legislativy prodeje ze dvora – lektor Ing. Ivan Hrbek a paní Blanka Hrbková

Termín: sobota 27. Listopadu 2010
sobota 4. prosince 2010
sobota 11. prosince 2010
sobota 18. prosince 2010

Místo: Chata Pod Hájkem, Horní Branná 422 (Biofarma – rodina Řehořkova)
Čas: zahájení v 11 hodin – do cca 15 hodin

Pozvánka

Zařazeno v Zpracovatelský sektor