KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Nabídka konzultací pro žadatele OP Meziregionální spolupráce

16/10/07

Společný technický sekretariát programu Meziregionální spolupráce v Lille (Francie) nabízí žadatelům pomoc ve formě aktualizovaných informací na webových stránkách programu a osobních konzultací.

Veškeré informace jsou k dispozici na webových stránkách OP Meziregionální spolupráce (INTERREG IVC):  INTERREG IVC

Pomoc žadatelům:

FAQ
Žadatelé mohou navštívit webovou stránku, kde naleznou odpovědi na často kladené otázky (FAQ) spojené s realizací programu Meziregionální spolupráce. Tato stránka je pravidelně aktualizována. Pokud žadatelé nenaleznou odpověď, mohou přímo kontaktovat Společný technický sekretariát prostřednictvím emailu, nebo telefonu.

Formulář pomoci projektům
Žadatelé mohou získat zpětnou vazbu na obsah a návrh projektu, pokud vyplní formulář a zašlou ho elektronicky na adresu info@interreg4c.net. Pracovníci Společného technického sekretariátu se budou snažit odpovědět co nejdříve.

Individuální konzultace
Individuální konzultační dny pro žadatele – vedoucí partnery budou orgnizovány v Lille (Francie) ve dnech:

17. října 2007
25 října 2007
8. listopadu 2007 (pouze odpoledne)
9. listopadu 2007

Každá konzultace bude trvat 45 minut a jsou výhradně rezervovány pro žadatele OP Meziregionální spolupráce. Žadatelé mohou přijít se svými vlastními konzultanty. Detailní informace o registraci na tyto konzultace jsou k dispozici na webové stránce: INTERREG IVC

Konzultační dny v Lille jsou možné pro žadatele z celé Evropy. Od poloviny listopadu budou připraveny další termíny konzultací organizované Informačními místy v Lille, Rostocku, Valencii a Katowicích. Podrobné nformace budou publikovány na webových stránkách programu.

Zdroj: Fondy EU

 

Zařazeno v Ekonomika a politika