KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Informační činnost Vědeckého výboru pro potraviny

26/06/07

Alergie na kravské mléko (duben 2007) a přívod jódu stravou v ČR (červen 2007) patří k novinkám vydaným VVP.

Vědecký výbor pro potraviny (VVP), který funguje jako jedna se složek systému, který byl v ČR vytvořen pro zajišťování bezpečnosti potravin, publikuje vlastní informační materiály na stránkách Centra hygieny potravinových řetězců v Brně (CHPR).
VVP uveřejnil dne 17. dubna 2007 informaci týkající se alergie na kravské mléko a dne 5. června 2007 informaci o obvyklém přívodu jódu stravou u populace ČR (část I).
Přehled dosud publikovaných informačních materiálů VVP (studie, stanoviska a informace) je k dispozici zde.
 
Zdroj: CHPR

Zařazeno v Ekonomika a politika

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.